Translate

perjantai 21. marraskuuta 2014

Kirjoja nukketalorakentajille, myös sähköisinä e-kirjoina

Olen tässä matkan varrella laittanut näitä nukketaloasioita myös kansien väliin. Ensimmäinen kirjani syntyi Helsingin Viikissä muutaman pitämäni nukketalokurssin jälkeen harrastajien toivomuksesta.
Annoin kirjalle nimeksi "Pieni nukketalokirja". Siinä on perusohjeet talon rakentamisesta sekä viiden erilaisen nukketalon mittapiirrokset levytyskuvineen. 


Suomessa kirja osoittautui heti markkinoille tultuaan sen verran suosituksi, että tein kirjasta myös englanninninkielisen version, joka sai englantilaisessa "Dolls House Magasinessa" melko hyvät arvostelut Comments by Ann Sutcliff

Tätä kirjaa "The Dolls House ABC" saa mailmanlaajuisesti Amazon kirjakauppaketjun kautta sekä mahdollisesti myös muista nettikirjakaupoista.

"Uusi nukketalokirja" syntyi viime vuonna hieman pientä nukketalokirjaa laajempana katsauksena nukketalojen rakennusmaailmaan. Siinä on lukuisia erilaisia taloja ja yksityiskohta ratkaisuja, joista voi olla apua nukketalojen rakentamisessa ja varustelussa.

Viimeisin kirjani "Pieni Sähkötyökirja" syntyi tänä syksynä. Siinä on keskitytty lähinnä nukketalojen valaistukseen, sähköasennuksiin ja erityisesti uuden led-tekniikan tuomiin uusiin ratkaisumahdollisuuksiin nukketalojen valaistuksessa.
Kirjoja myydään kaikissa nettikirjakaupoissa ja myös tavalliset kirjakaupat voivat niitä välittää tilausten perusteella. Suomenkielisistä kirjoista on saatavilla myös e-kirjaversiot esimerkiksi Google play ja Apple store kirjakaupoista. Yllättäen näitä suomenkielisiä e-kirjoja on toistaiseksi myyty vain Ruotsissa. Suomessa sähköinen kirja ei vielä näytä menestyvät, vaikka näitä erilaisia tabletteja tuntuu menevän hyvinkin kaupaksi.
Sen sijaan sähköiset kirjakaupat jotka myyvät perinteisiä painettuja kirjoja näyttävät toimivan erittäin hyvin esimerkiksi Adlibris kirjakauppa näyttää pitävän hyvin esillä koko tähänastista kirjavalikoimaani. Myös muut nettikirjakaupat esimerkiksi Suomalainen, Prisma, CDON.com ja muut vastaavat muuvät kirjojani sSuomessa. Kirjoja näyttää myös hyvin vielä saavan jouluksi.
Olen myös kirjoittanut elämänkertakuvauksen koulu ja työelämän ajalta  kirjaani NÄKÖRADIOMIES, jota on myös saatavissa nettikirjakauppojen kautta.
Nyt Joulun alla kirjoja on saatavilla Hämeenlinnassa keskustalon joulupuodista.

Ei kommentteja: