Translate

tiistai 10. lokakuuta 2017

Väliseinäkokeilu vietynä loppuun toisen talon kanssa

Ihastuin siihen sähköasennuskouruun, niin että päätin viedä tämän aiemmin kokeilemani väliseinäkiinnityksen loppuun asti toisen talon osalta.

Mansarditalo oli helpompi tapaus, koska siinä huoneet eivät asetu toistensa taakse niinkuin rintamamiestalossa.

Alkuperäisessä piirroskuvassa oli jo valmiiksi hahmoteltu seiniä paikoilleen.

Alunperin hankin tätä kourua lähinnä valaisinjohtimien piilottamiseen, mutta innoistuin tästä kokeilusta sen verran, että tämä oli vietävä loppuun.

Kourussa on kiinnitysteippi valmiina ja nyt ei tarvinnut kuin kunkin väliseinälevyn kohdalle liimata kourut lattiaan ja kattoon.

3mm:n kovalevystä tehty väliseinä sujahtaa hiemosti kurun sisällä paikoilleen. Aiemmin olin kokeillut samaa viherhuoneen plexiseinän kanssa.

Väliseinät on äkkiä paikoillaan ja ne se saa vielä helposti irti esimerkiksi tapetointia tai muuta pintakäsittelyä varten. Suorakulma on aika oleellinen apuväline, jotta seinät asettuvat suoraan. 
Tässä kiinnityksessä on myös etuna, että seinät on helppo ottaa pois tai siirtää uuteen paikkaan, jos tulee myöhemmin toisiin ajatuksiin

Nyt on helppo merkitä valaisinten paikat kattolevyihin kun huoneiden paikat ovat selvillä. Seuraavana onkin vuorossa sähkötyöt sekä tämän että työn alla olevan rintamamiestalon kanssa.


Ei kommentteja: