Translate

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Heppatalli Venlalle

Kohta 8-vuotias Venla saa toisen jouluksi valmistani hevostalleista. Venla on monen muun pikkutytön tavoin ihastunut hevosiin ja tätä voi käyttää leikkeihin silloin, kun ei pääse katsomaan hevosia talleille tai laitumelle. Harmillisesti Itella oli antanut tallille hieman kyytiä, eikä se päässyt ihan ehjänä perille.

Venlan talli odottamassa pakkausta

Tämä lienee jo seitsemäs samalla mallilla tehty heppatalli. Siinä on pilttuut kolmelle hevoselle, hoitopaikka ja paljon koukkuja seinillä erilaisia hoitotarvikkeita ja valjaita varten.
Tallin katto on saranoitu, jotta hevosia pääsee kunnolla hoitamaan myös pilttuissaan.
Venlan nykyisellä asuinpaikalla USA:ssa on kuulemma villihevosia laiduntamassa aivan kotitalon kulmilla, joten hevoset ovat tuttu näky myös ulkona.
Ylen juttu poiki myös uuden projektin. Lähden suunnittelemaan jouluasetelmaseimeä, jo hankittujen hahmojen ympärille. Se ainakin poikkeaa hieman näistä nukketalo-projekteista, vaikka onkin samantyyppistä pikkunäpertelyä. Siitä ehkä sitten lisää, kun saan nämä nukkeyhdistyksen viisi taloa viimeisteltyä ja postiin.

2 kommenttia:

Nata kirjoitti...

Voi Itella minkä teki! Muista kirjoittaa seuraavaan pakettiin isolla "SÄRKYVÄÄ", jospa postipojat sitten koittaisivat olla hellävaraisempia.

Jorma kirjoitti...

Täytyy ottaa huomioon jatkossa