Translate

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Hellat on tehty - Uudet projektit mietintämyssyyn

Helloja on nyt tehty riittävästi, ainakin vähäksi aikaa. Laittelen niitä mallejä pysyvämmin esille uuteen perustettavaan blogiini. Jonkin aikaa ehkä kestää ennenkuin se alkaa olla valmis.
Talo 66 Villa koivuniemi Nyt kuitenkin aion käyttää tulevan kesän mahdollisia sadepäiviä muutaman seuraavan taloprojektin valmisteluun. Niistä varmastikin tulee vähintään yhtä haastavia kuin edellinen "Villa Koivuniemi"
Talo no 67 Järjestysnumeroltaan seuraava edustaa vanhaa suomalaista rakennustyyliä 1900-luvun alkupuolelta. Tämän mallisia taloja on Suomessa lähes yhtä runsaasti kuin sodan jälkeen rakennettuja rintamamiestaloja. Projekti odottelee vielä pohjakuvien täsmentymistä, joten se vielää lepäilee jonkin aikaa.
Talo no 68 IKEA:n valmistalo odottelee vielä tapetteja seinilleen. Tämän teen valmiiksi ja vien todennäköisesti sinne Forssan Wanhan ajan lelumarkkinoille.
Talo no 69 on rintamamiestalo, jossa on tehty hieman tavallisuudesta poikkeava kuistiratkaisu. Tämä talo odottelee myös pohjakuvien täydentymistä ja lienee seuraava joka lähtee nousemaan.
Talo no 72, Tämä on tällainen pikkusievä mökki, jonka bongasin jostakin mainoksesta. Aikomukseni on tehdä tällainen pikkutalo tässä muiden projektien rinnalla sillä malli tuntuu riittävän kutsuvalta kesän elomessujen arpajaispalkinnoksi. Sinne lupasin tehdä palkintotalon paikallisten seniorien arpajaisiin ja malli tuntuu sopivalta.
Mikäli säät säilyvät suotuisina. Käymme koiramme Jopen kanssa nautiskelemassa läheisn Katumajärven vilvoittavista vesistä ja taloprojektit saavat odottaa sadepäiviä.

3 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Hyvää kesää - minä meinaan rakentaa/rakennutta 1:1 vierasmajan uudelle mökkitontilleni. Eli puuhaa riittää, vaikka 1:12 onkin "lepäämässä".

eija.lukkari kirjoitti...

Hienoja haasteita ja projekteja tulossa! :-)

Unknown kirjoitti...

Toi punainen mökki on niin mun etsimäni näköinen mut ei tollasia mistään löydä wau osaispa itse tehdä yhtä hienoja upeita töitä