Translate

sunnuntai 27. elokuuta 2017

Sisätyöt jatkuvat - projekti etenee kohti maalia

Aina tulee yllätyksenä vastaa se että sisätyöt vievät aikaa enemman kuin talon muu tekeminen. Tässä tapauksessa tapetointi ja väliovien valmistus on ollut se aikaa vievin vaihe.

Talon ikkunoihin tuli seinien paksuuden vuoksi myös ikkunalaudat ja piti hätäisesti päästä kokeilemaan sopiiko ikkunoille viherkasveja. Tämä kyhäelmä on nopeasti tehty maalarinteipistä ja hammastahnaputkilon korkista.

Ovia on helppo sovittaa paikoilleen vielä irrallaan oleviin väliseiniin. Siistein lopputulos syntyy jos tapetointi väliseiniin on tässä vaiheessa tehty. kiinteiden väliseinien tapetointi näissä pinissä taloissa on aina todella hankalaa.

Kaikissa projekteissani on aina tullut yllätyksenä se, että vuorilautoja kuluu enemmän kuin olen arvioinut. Nyt joudun varmaankin jo neljättä kertaa malaamaan lisää vuorilautoja, joiden kuivumisen odottelu aina hidastaa projektin etenemistä.

Vihdoin kaikki ovet alkavat olla paikoillaan. Nyt vain antaa liimausten rauhassa kuivua niin pääsee kokeilemaan väliseinien lopullista sijoittamista paikoilleen.

Talon sisäänkäynti on jo valmiina ottamaan uudet asukkaat vastaan, vaikka sisätyöt ovatkin vielä kesken.


Ei kommentteja: