Translate

keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Talo 54 etenee aikataulussaan ja projekti 55 valmistui

Talo 54 etenee pikkuhiljaa, nyt sain jo seinät tapetoituina paikoilleen, mutta kaikki väliseinät vielä puuttuvat.
Talo 55 koottuna

Tässä talossa liimasin seinät paikoilleen, koska näitä ei enää tulla irroittamaan. Liimojen kuivuessa piti sitten lähteä tekemään ikkunapuitteita sillä niidenkin liimaus ja liimojen kuivuminen ottaa aikansa. Päätin piirtää itselleni ja miksei muillekin kuvan tarvittavista rimoista. Ikkuna-aukon koko on 10x7 cm ja oheinen piirros on tehty siten, että puitteet tehdään täysi- ja puolikaslevyisistä biltema sytykkeistä. Rimojen leveydet noin 16 ja 8 mm.
Nyt kun rimat olivat esillä tein joo muutamia aihioita pirtinpöytäkalustoja varten, sillä niitä näköjään tarvitaan kokoajan lisää. Samoin leikkelin muutaman kuohuviinipullonkorkin valaisimiksi. 


Valaisimet joutuivaksin suoraa käyttöön sillä jonossa kulkeva paritalon laajennusprojekti 55 oli vailla valaisimia. Mustahattuiset korkit joutuivat talon mustalle ja valkoiset punaiselle puolelle taloa. Johtimet sai mukavasti sijoitettua taloissa oleviin johtokouruihin. Sitten vain katto päälle, pientä johdotuksen siistimistä ja tämä projekti on valmis.


Projekti 55 valmiina

Tämä oli osaltaan hauska , mutta haasteellinen projekti, jonka vaikein osa alkanee nyt. Jostain on metsästettävä riittävän tukeva pakkauslaatikko, jotta tämä talonlaajennus pääsee uuteen sijoituspaikkaansa Turkuun. Tällä kertaa ajattelin kokeilla Matkahuoltoa sillä posti ainakin tuntuu heittelevän särkyvätarralla merkittyjä paketteja siihen malliin, etten uskalla kokeilla tämän kanssa.

Ei kommentteja: