Translate

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015 !

Vuosi vaihtuu ja taas pääse hieman katselemaan mitä on vuoden aikana tullut puuhasteltua. Oma nukketalo urani alkoi vasta eläkepäiville siirryttyä. Tein ensimmäisen taloni suvun ensimmäiselle ja toistaiseksi ainoalle tytölle  pojantyttärelle Jannalle vuonna 2006. Sen piti jäädä ainoaksi, kunnes sukuun ilmestyy muita tyttöjä.

Jannan talo, Talo N:o1

Jo tätä taloa tehdessä naapurit Helsingissä alkoivat kysellä, tekisitkö meillekin ja uuden puolisoni tyttärellä on myös tyttölapsi, joten niitä alkoi vähitellen syntyä lisää.
Niinpä huomasin että tarvetta näyttää kokoajan olevan ja olen sittemmin rakentanut muutaman talon vuodessa. siten että nyt saldo on noin 56 kpl enemmän tai vähemmän alusta asti rakennettuja taloja. Ihan kaikkia projekteja en ole numeroinut, ainoastaan ne joissa tehdään kokonaan uusi talo tai valmis talorunko varustellaan täysin uudelleen.

Tämän vuoden saldona on syntynyt seuraavanlaisia taloja:

Vuoden ensimmäinen talo oli poikien käyttöön tehty parkki-/asuintalo Talo no 50

Talot 51 ja 52 valmistumassa IKEA:n säilytyslaatikoista

 Talo 51 valmiina
 
Talo 53 valaistuna
 
 Talo 54 valmiina

  Lundby talon kunnostus projekti 55

 Briotalon laajennus Projekti 56

Tuleva vuosi näyttää alkavan yhdellä talokunnostuksella sekä kahden parkkitalon rakentamisella. Niiden valmistumista voitte seurata näiltä sivuilta, joiden ideat on tarkoitettu vapaasti käytettäviksi samoin kuin kirjojeni ohjeet ja vinkit.
Tässä vaiheessa toivotan kaikille palstani seuraajille: 


3 kommenttia:

Raija Maula kirjoitti...

Oikein mineilyrikasta uutta vuotta 2015 sinullekin!

Eija kirjoitti...

Hienoja taloja, ja kiitos kaikista upeista vinkeistä, joita upealla tavalla jaat. Onnellisen vaarin onnelliset lapsukaiset saavat taloista nauttia!

Jorma kirjoitti...

Kiitos Raija ja Eija kommenttinne innostavat pitämään tätä palstaa jatkossakin. Kiva että näistä on iloa muillekin.