Translate

torstai 6. kesäkuuta 2013

Talo 44 Maali häämöttää

Loppusuora oli hieman pitempi kuin luulinkaan. Tämä ei ole mitenkään tavatonta sillä aina talon valmistuessa huomaa yhtä sun toista puuttuvan. Kattolevyiksi löysin tähän taloon melamiinipintaista sisustuslevyä, jota ei yleisesti voi suositella nukketalojen valmistukseen sillä muutama kattopala maksoi enemmän kuin koko talon muut puutarvikkeet yhteensä.
Sen siitä saa kun ei katso mistä sahaa. Hieman jäi harmittamaan, että en saanut tehtyä kattoylitystä talon etupuolelle, mutta avautuvat etuseinät rajoittavat aina kattolevyjen pituutta niin, että se jää vähän "töpön" näköiseksi

 Uudet kattolevyt paikoilleen sovitettuna

Nyt talossa on kuitenkin katto ja pääsin vähän kokeilemaan mitä sinne parvekkeelle mahtuu.Parvekkeella voi näköjään ulkoiluttaa vauvaakin tai sitten sinne saa jonkun mini keäasetelman.


 Parveketta voi käyttää ulkoiluun


Olin sen verran innostunut talon valmistumisesta etten lainkaan muistanut että jossain vaiheessa projektia oli puhuttu myös väliovien tekemisestä, eli nyt vain viimeistelytyöt jatkuvat. Täytyi lähteä tekemään vielä muutama laakaovi kehyksineen, joten ei muuta kuin pensseli käteen ja bilteman rimoja maalaamaan, jotta taloon saadaan vielä ovet väliseiniin.

Oven puiterimoja kuivumassa

Aikaa vievintä näissä projekteissa on liimojen ja maalien kuivumisen odottelu. Pieneenkin hommaan menee aina päivä, kun kaikki välivaiheet on odotettava.

Talon ulko-ovi jo kutsuu asukastaan, joka pääsee muuttamaan vasta valmiiseen taloon.

Ei kommentteja: