Translate

torstai 26. marraskuuta 2015

Vielä ehtii Jouluksi - Talo 64

Tuli luvattua, että vielä niistä Bauhausin varastolaatikoista ehtii saada talon jouluksi. Edellinen ei ehtinyt olla joulupuodissamme kuin yhden päivän, kun se jo löysi uuden kodin.
Talo 63 ehti juuri näytille ja heti seuraavaan kotiin. Onneksi olin hankkinut myös toisen varastolaatikon. Sen piti olla kevään puhdetöitä, mutta nyt joulun lähestyessä ja myyntipöytämme ollessa melkein tyhjillään, päätin jalostaa siitäkin talon vielä jouluksi.
Tämä laatikko on kannellinen ja siihen on sanoitu puinen kansi. Päätin hyödyntää kannen toimimaan talon etuseinänä. Edllisen talon ovenkarmien kuivuessa liimauksissaan kerkesin sahaamaan laatikkoon aukot sekä ovia että ikkunoita varten. Pikaisesti tapetit seiniin ja tämäkin talorunko alkaa olla valmis.
Tässä talossa aion hieman muistella viikko sitten tehtyä Teneriffan matkaa ja tehdä siitä värikkään espanjalaistyylisen talon. Katsotaan sitten, mitä jouluun mennessä syntyy.
Joka tapauksessa nyt prioriteetti 1:nä on jo pitkään puurtamani talo 62, jonka olen luvannut jouluksi ja jonka yksityiskohtien viilaaminen vie kyllä kaikki jäljellä olevat vapaat tunnit. Tätä taloa voi sitten viritellä sillä välin kun edellisen talon osat kuivuvat liimauksistaan ja maalauksistaan.

Ei kommentteja: