Translate

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Pieni tauko huonekalutehtailuun

Viikonloppuna kokeilutalolleni löytyi yllättäen ostaja ja jouduin hetkeksi lopettamaan nämä huonekalutehtailut, jotta sain talon viimeisteltyä luovutuskuntoon.
Ostaja peruikin puheensa, joten laitoin sen huutonettiin Sähköistetty nukketalo, jos jotakuta kiinnostaa.

Talossa on alakerrassa keittiö ja olohuone. Yläkerrassa makuuhuone WC ja porrasaula, jonka tein sitten lopulta tv-huoneeksi. Kaikissa huoneissa on LED tekniikalla toteutettu valaistus, takka mukaanlukien, yhteensa 10 valopistettä. Alakerran takaseinä on toteutettu kaksinkertaisena ja johdotus piilotettu seinärakenteen sisälle. Valaistus toimii 3:lla AA kokoisella sormiparistoslla.


Harjakattoisen talon katto on saranoitu siten, että katon etuosan voi avata kokonaan ja kääntää leikkien loputtua pölysuojaksi talon päälle.

Nyt ei sitten vähään aikaan olekaan kokeilutaloa, mutta jatkan näitä yksinkertaisten huonekalujen valmistamista ja sovittelen niitä näihin nukkeyhdistyksen taloihin niin kauan, kun ne vielä pyörivät nurkissani.
Jatkossa tarkoitukseni on myös hieman lähteä kokeilemaan näitä LED ejä lisää ja kertoa sitten niistäkin näillä sivuilla.

Ei kommentteja: