Translate

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Huimat 10 000 katsojaa vajaassa vuodessa

Nyt vuoden vaihtuessa blogissani meni 10 000 katsojan raja rikki. Näin suurta kiinnostusta en osannut aavistaa, kun aktivoin blogini viime keväänä ja lähdin kertomaan näista nukketalotekemisistäni avoimesti myös muille harrastajille.

Paljon kuvaamista tähän matkanvarrelle on mahtunut


Katsojia on Suomen lisäksi riittänyt lähes tasaväkisesti sekä USA:sta että Venäjältä, lähes 500 katsomiskertaa kummastakin maasta. Selvänä nelosena on Saksa lähes 200 käyntikerralla. Kaukaisimmat katsojat ovat löytyneet Brasiliasta, Indonesiasta, Malesiasta ja Australiasta.

Tässä muutaman viime vuoden aikana syntyneitä talojani voit käydä kurkistelemassa vaikka täältä Nukketalomalleja .

Tämän blogin teksteissä on nyt lähinnä kahden viimeisimmän taloni syntyhistoria. Lisää ohjeita voi löytää kirjoistani, joita on saatavilla nukketaloharrasteliikkeiden lisäksi minulta tai nettikirjakaupoista mm. http://www.bookplus.fi/kirjat/havia,_jorma/


Kirjoja pääsee googlen kirjahaun kautta myös selailemaan ja englanninkieliseen versioon voi tutustua myös Azonin sivuilta esimerkiksi  AMAZON UK.
Jatkan blogini ylläpitoa myös alkaneen vuoden aikana nyt uskoisin kuitenkin enemmän keskittyväni erilaisiin lisävarusteisiin, joita varmaankin lähden nyt alkuvuodesta  rakentelemaan.

Vastaan myös sähköpostitiedusteluihin:
suomeksi, sähköposti : nukketalot@gmail.com ja
enlanniksi, in English, email: dollshouse.abc@gmail.com


7 kommenttia:

Madame Lepola kirjoitti...

Onnittelut Jorma!

Jorma kirjoitti...

Kiitos onnitteluista

Jaana Nykvist-Pekkarinen kirjoitti...

Kyllä oletkin monta nukkekotia tehnyt...Hevostallit oli aivan ihania. Onko niissä mittakaava 1:12...kuinka paljon maksaisi maalaamaton hevostalli?

Jaana Nykvist-Pekkarinen kirjoitti...

Kyllä oletkin monta nukkekotia tehnyt...Hevostallit oli aivan ihania. Onko niissä mittakaava 1:12...kuinka paljon maksaisi maalaamaton hevostalli?

Jorma kirjoitti...

Mittakaava on hyvin lähelle 1:12. Olen tehnyt lähinnä niiden suurempikokoisten muovihevosten mittoihin ja vain kolmelle hevoselle pilttuut jotta mahtuvat normaalikokoiseen asuinhuoneistoon nukketalojen kaveriksi. Alle 100 €:n ei kannata lähteä tekemään koska puutavarat maksavat nykyisin suunilleen sen verran tuon kokoiseen mökkiin, vaikka sitä ei maalaisikaan.

Saga kirjoitti...

Onnittelut Jorma. Olen siis yksi Saksasta katselijoista.

Jorma kirjoitti...

Kiva juttu että viestit kulkee sinnekin asti