Translate

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jippii, talo on valmis

Talo on vihdoinkin valmis ja aikataulu näköjään piti suht hyvin. Katto tosin vielä puuttuu ja pari pientä listaa sieltä täältä. Ne ehtii kuitenkin hyvin tehdä vielä tänään.

Lotan ja Lauran talo n:o 42

Kuvasta näkyy hyvin miksi käyttäisin mieluummin MDF-levyä kuin vaneria. Vasemmanpuoleinen etuseinän kappale meni itsestään kieroon vaikka kumpikin puolisko on sahattu samasta levystä. Hämeenlinnasta vaan kun ei 6 mm:n MDF:ää saa. Taidan siirtyä takaisin Helsingin Starkin asiakkaaksi.

Sähköt toteutin tähän taloon, kuten jo moneen aikaisempaankin toteutin paristokäyttöisen LED- kynttiläsarjan avulla. Tosin lainailin ledejä useammasta sarjasta, pääosin kuitenkin niitä lämpimän valkoisia. 
Keittiössä pari lediä on piilotettu seinäkaapiston alle antamaan valoa hellalle ja tiskipöydälle.

Olohuone sai komistuksekseen kattokruunun, joka tuli postissa tänään.

Marian toimittama upea lasinen kattokruunu toimii upeasti valaistuna, vaikka onkin hieman ylikokoinen tähän mittakaavaan. Yksi led riitti hyvin valaisemaan koko kruunun. Suosittelen lämpimästi muillekin jos vastaavia sattuu kohdalle.

  
WC tilan taakse toteutin myös pikkusaunan, koska alkuperäisessä talossa on alakerrassa sauna.
Alakerran portaikko tulee suhteellisen keskeltä taloa yläkerran aulaan josta pääsee makuuhuoneisiin ja talon etuosan parvekkeelle.

Nyt jäi vielä tehtäväksi työkalujen kokoaminen, pikkuviimeistelyt ja talon pakkaaminen kuljetukseen.5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

No täältähän se kuva löytyikin! Voi kuinka kaunis kruunu on valoilla! On varmasti mieluinen lahja tämä talo!! Tuosta kruunusta saa helposti irti nuo roikkuvat pisarat niin saa hiukan pienemmän näköiseksi, ite riisuin sitä hieman..

Jorma kirjoitti...

Se oli yllättävän hyvä. Minulla saattui olemaan ledisarja, jossa oli läpinäkyvät johtimien kuoret. Ledi hukkui hyvin sinne kruunun sisälle ja oli helppo kiinnittää siihen keskivarteen. Sitä pienennystä kannattanee kokeilla, hyvä vinkki, Kiitos

Kirsi kirjoitti...

Hieno talo! Meneekö tämä siis lahjaksi jollekin? Kylläpä on onnekas lahjan saaja sitten :)

Jorma kirjoitti...

Tämä on todellakin tehty kahdelle pikkutytölle joululahjaksi. Lotta ja Laura pääsevät jouluna kokeilemaan miten se toimii käytännössä.

AwaludinUser kirjoitti...

i'm like for website after reading all in the page
obat penghilang benjolan di testis tradisional