Translate

lauantai 14. joulukuuta 2013

Hyllykkö osoittautui käteväksi

Tein syksyllä pikkuhyllykön lähinnä kirpputoripöytään apuhyllyksi. Hyllymateriaaliksi oli käytettävissä keittiökaapistomme vaihdetut ovet, joista sahasin vain ne saranaupotukset pois ja ripustin ovet ohuiden rimojen varaan. Tällaista 15x15 mm rimaa minulla yleensä on varastossa näiden nukketaloprojektien vuoksi. 

Varastohyllykkö

Nukketalojen rakenne on näköjään sen verran syöpynyt mieleeni, että puolisoni tilaamasta hyllyköstä tuli talorungon näköinen. Se toimi erittäin hyvin apuhyllynä kirpparilla sekä. nyt syksyn käsityömessuilla, vielä paremmin nukkekotitarvikkeiden esittelyhyllynä.

Nyt syksyn messujen päätytyä hyllykkö toimii erittäin hyvin nukkekotitavaroiden varastohyllynä ja myöhemmin voin joko myydä sen sellaisenaan tai tehdä siihen seinät ja rakentaa valmiiksi nukketaloksi.


Pienenä väliharjoituksena tein kokonaan tiilipintaisen M 12 hellan

Joitakin syksyn messuilta jääneitä tuotteita olen laittanut myyntiin internenetin nukkekotikirppiksille nukkekotikirppis ja minikirppis

Laitoin hyllykön kuvan malliksi muille, sillä kuka tahansa voi tällaisella tekniikalla tehdä nopeasti nukketalon rungon muutamasta levykappaleesta ja rimoista.

Nyt kuitenkin paja on jo rauhoittumassa joulun viettoon ja katsotaan sitten mitä tuleva vuosi tuo tullessaan