Translate

lauantai 7. syyskuuta 2013

30 000 katsojan raja ylittyi!

Kiitos kaikille palstani seuraajille ! Katsojia on yllättäen löytynyt ympäri maapallon. Kaukaisimmat ovat Chilestä, Uudesta Seelannista, Indonesiasta ja Kiinasta. Olen tehnyt näitä muistiinpanoja lähinna antaakseni vinkkejä alan harrastajille ja nukketaloaan rakentaville. Itse olen saanut vähintään yhtä paljon hyviä uusia vinkkejä kommentienne muodossa.
Matkan varrelle mahtuu kaikenlaisia rakennelmia.

Tämä blogi on antanut hyviä vinkkejä siitä, mitkä asiat harrastajia kiinnostavat. Päätin viime keväänä, että kokoan näitä tekstejä myös kansien väliin kirjaksi täydentämään jo julkaisemiani suomen- ja englanninkielistä rakennusopasta: "Pieni Nukketalokirja" ja "The Dolls House ABC".


Nyt rakennustöissä on sopiva tauko ja voin keskittyä pelkästään näiden tekstien hiomiseen. Tulevassa kirjassa esittelen viiden erilaisen taloni rakennushistorian yksityiskohtineen. Lisäksi sisällytän siihen jonkin verran tietoja valoista ja sähkötöistä sekä joitakin yksinkertaisia kalusteita. 

Olen myös joiltakin teistä saanut luvan täydentää kirjaani olemassaolevien talojen interiöörikuvilla. Näitä olen valinnut aika satunnaisesti harrastajien facebook keskustelupalstalta omien mieltymysteni mukaan. Halusin ottaa kuvia mukaan myös "elävistä" nukkekodeista, sillä omat taloni ovat valmistuttuaankin aika tyhjiä, hengettömiä taloja. Talosta tulee koti vasta, kun sen omistaja ja asukkaat muuttavat sisään ja antavat talolle hengen.

Tällä palstalla tulee lähiviikkoina olemaan hiljaisempaa, sillä aion nyt keskittyä kirjani taiton viimeistelyyn ja kerron sitten kun se on valmis.


Ei kommentteja: