Translate

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Uudet projektit häämöttävät

Suuri snadi tuli käytyä ja koko messu näytti onnistuneelta kun halli oli sopivan kokoinen ja yleisö tuli tietoisesti juuri näille messuille. Messuhallissa jäimme osittain aina muiden messujen jalkoihin.

Suuri Snadi Vantaan Energia Areenalla 19.-20.10.2013

Itselläni oli innokkaita askartelijoita täynnä ollut pieni sähkötyöpaja, joka onnistui ainakin sen verran, että kaikki saivat lamppunsa palamaan, vaikka aikaa olikin vain se puolitoista tuntinen. Osallistujat ansaitsevat erityiskiitoksen aktiivisesta mukana olostaan.

Paluumatkalla poikkesin Vantaan Bauhausissa ja törmäsin houkuttelevan näköisiin puulaatikoihin, joita pitää heti lähteä kokeilemaan soveltuvatko nämä nukketalon rungoiksi. 

 Bauhausin puulaatikoita

Aiemmin olen yrittänyt haalia niitä kuuluisia Alkon viinilaatikoita, joiden osalta olen aina joutunut jonottamaan ei oota. Nyt on ainakin muutama laatikko, joilla pääsee kokeilemaan. Taitaa olla urbaanilegenda nämä laatikot, ellei itse ala ostaa kalliita viinejä laatikoittain.Skitsailin äkkiä millaisia taloja näistä ehkä voisi tehdä ja seuraavaksi sitten jo täytyykin lähteä kokeilemaan mitä näistä syntyy. Suuremmasta ajattelin tehdä talon mittakaavaan noin 1:12 ja pienempi soveltuu ehkä paremmin mittakaavaan 1:18. Oheisissa kuvissa on alkuperäinen laatikko keltaisella ja lisäosat punaisella. Aika pienillä lisäyksillä boksit alkavat muistuttaa nukketaloa.

Jatkossa ajattelin kertoa tällä palstalla miten nämä laatikot muuntuvat taloiksi.

2 kommenttia:

Raija kirjoitti...

Mä olen jokunen vuosi sitten ostanut Lidlistä samantyyppisen kolmen laatikon sarjan. Kahteen laatikkoon tein boksin, kolmas on vielä tyhjänä, kun siinä oli kansi (vähän tiellä). Tai voisihan siihen laittaa etupihan. T raija bee

Jorma kirjoitti...

Nyt niitä sai ostaa yksinkappalein minkä kokoisia tahansa. Tässä on vain pari esimerkkiä, jotka valitsin. Muitakin kokoja löytyi.