Translate

perjantai 31. elokuuta 2012

Talon sokkeli ja tarvikelaatikko ovat valmiit

Sopivia seinälevyjä etsiskellessä tulivat sokkeli ja tarvikelaatikko valmiiksi. Sokkelin päällystin marmoripintaisella sisustuslevyllä, jota löysin paikallisesta keittiökaluste-liikkeestä, kuten vetokahvankin. Tuleepahan taloon ainakin kiven näköinen sokkelimateriaali, tosin marmori ei ehkä ihan vastaa sitä rintamamiestaloprofiilia. Vetolaatikon kansi on ohutta kovalevyä, jota käytetään keittiökaapistojen taustoina.

Talon sokkeliin piilotettu vetolaatikko toimii myös pihana kannen ollessa päällä. 

Talo vaikuttaa vielä varsin väljältä kun kaikki seinät puuttuvat. Käytännössä olen kokenut hyödylliseksi kokeilla kalustesijoittelua ennen seinien kiinnittämistä. Joskus olemassaolevat kalusteet saa sopimaan taloonsa paremmin jos seinät eivät ole valmiiksi paikoillaan


Pihanurmikko on Tiimarin huopaa, vihreä maalikin varmaan käy pinnoitteeksi. Uima-allas on tehty siniseksi maalatusta muovisesta kuplapakkauksesta, joka on kehystetty näillä Bilteman tikuilla. Altaan reinoihin on tarkoitus vielä tehdä kaakelointiruudutus sahalla tai viilalla ja maalata reunat.

 Uusi portaikko, tehty taloon 42, jota muuten ei ole vielä aloitettu.

Laatikon kannelle sijoitettu portaikko on uusi Bilteman tikkuharjoitelma, jo seuraavaa taloa varten tehdyt portaat. Näissä portaissa kulkusuunta kääntyy täysin ympäri ja ne tulevat alkuperäisen talomallinsa mukaan heti sisäänkäyntioven viereen, joten sijoitin portaiden alle vaatenarikan, johon sisääntulijat voivat ripustella vaatteitaan.Ei kommentteja: