Translate

lauantai 28. syyskuuta 2013

Paluu arkeen - Back to basics

Se kirjan kanssa herkuttelu loppui nyt, kun sain pahimmat taittomokat sieltä poistettua. Tietokoneruudulta en osannut katsella miltä lopputulos näyttää, joten tein sen edellisen kappaleen koekappaleeksi, jota pääsee kunnolla selaamaan. Enää en jaksa selailla sitä yhtään, jään vain odottamaan, milloin kirjapaino saa kirjan jakeluun.Helloja ja takkoja odottelemassa viimeistelyä

Oli suorastaan vapauttavaa päästä taas tavallisten työkalujen ääreen. Ei mennut juuri hetkeäkään kun työpöytäni oli entisen näköinen, täynnä erilaisia puolivalmiita helloja ja takkoja.

Nyt ehtii näitä hieman ideoimaan lisää, kun se linnakin tuli valmiiksi eikä seuraavaa taloprojektia ole vielä käynnistetty. Saan ehkä joitakin valmiiksi siihen syksyn Snadi tapahtumaan. Kyllähän postikin näitä kuljettaa, mutta tuntuu hieman kohtuuttomalta joskus ne postin nykyiset kulut, jotka ovat mielestäni kohtuuttomia näille kevyille paketeille, jotka eivät mahdu kirjekuoreen.

Uusia ajatuksia kokeiluista alkoi jo pyöriä päässäni ja päätin käyttää jonkun tulevista syyspäivistä pelkkään valaisinten valmistamiseen. Sitten kun oikein sataa ja on pimeää, on ihan kiva askarraella valaisinten parissa.


Muutaman sain kasattua jo valmiiksi

Saattaa olla, että joku talokin vielä tulee tehtäväksi jouluun mennessä. Onneksi tämä on vain vapaa-ajan harrastus, niin ei tarvitse ottaa liikoja paineita. Eläkeläisellä sitä vapaa-aikaa tosin on aika reilusti, joiten näitäkin vähän ehtii.

Ei kommentteja: