Translate

torstai 1. lokakuuta 2015

Talo 61 nytkähti askeleen eteenpäin - listat vaikuttavat ulkonäköön.

Samalla kun odottelin seuraavan talon runkokehikon kuivumista ja suunnittelin hieman erikoisempia seinärakenteita. sain hieman rakennettua sitä edellistä hieman valmiimmaksi. Väliseinien tapetit olivat kuivuneet ja nyt seuraa sitten pelkkää kokoonpanotyötä.


 Lediteippi kiinnitetään paikoilleen

Lediteippi piti nyt lopullisesti kiinnittää paikoilleen ja nyt tästäkin teipistä voi ottaa suojateipin irti, sillä samalla kun lattia liimataan paikoilleen, voi valoteipin liimata katon alapintaan kiinni.


Välikaton liimausten kuivuttua voi takaseinän liimata paikoilleen. Samoin heti tämän jälkeen myös väliseinät, joiden paikka oli jo aiemmin soviteltu tapettirajoja ja portaikon paikkaa suunniteltaessa.

Väliseinien liimauksessa voi hyödyntää talon tukirimoitusta, jotta seinät varmasti tulevat tukevasti paikoilleen.

Tässä välillä olin tehnyt ikkunakehykset valmiiksi sekä maalannut muutaman riman talon kulmalistoiksi. Talon värin jätän valkoiseksi, sillä kovalevyn valkoinen pinta on sellaisenaan siisti ja tehty tehtaalla myös likaa hylkiväksi.

Ikkunapuitteet ja listat muuttavat talon ulkonäköä.


Tämä talo jää nyt oikastaan odottelemaan, sillä siirryn takaisin ihmettelemään sen seuraavan talon lautaseiniä ja tämä sitten valmistunee pikkuhiljaa siinä rinnalla.

Ei kommentteja: