Translate

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lomaviikko vietetty

Työntäyteisen syksyn jälkeen piti jo hieman huoahtaa, sillä täytyy kai eläkeläisenkin joskus pitää vapaapäiviä. Joulun viettoon ei vielä voi valmistautua, mutta nyt on taas intoa hioa keskeneräisiä töitä valmiiksi parin viikon päästä pidettäville Wetterin joulunalusmyyjäisille.

 Joulun odottelua, Cafe de Paris, Puerto de la Cruz

Askartelupaineita tuli pikkuisen lisää, kun matkamuistoksi tarttui tietenkin tällainen espanjalainen parveke, jonka ympärille on varmaankin rakennettava sopivan näköinen talo. Muutenhan sillä ei tee mitään. Olivat niin söpösen näköisiä siellä kaupassa.

Espanjalainen parveke

Kirjani on näköjään otettu aika kivasti vastaan. Sitä voi myös esikatsella Googlen kirjahaun avulla kuten muitakin kirjojani. Nukketalokirjojen selailukappaleet löytyvät täältä : "Pieni Nukketalokirja" ja  "Uusi Nukketalokirja" .


Lomani aikana yhteistyökumppanit ovat pitäneet huolen siitä, että kirjaa saa nyt monesta eri paikasta, esimerkkeinä: Prisma , Suomalainen , Bookplus , Adlibris , jne. Hinnat vaihtelevat hieman ostopaikoittain ja toimitusaika on yleensä muutama päivä. Amazon ja muutamat muut e-kirjakaupat välittävät kirjojani myös Suomen ulkopuolisille asiakkaille. Amazon myy myös englanninkielistä nukketalokirjaani, jota voi selailla täältä "The Dolls House ABC ".

Kirjaa saa nyt myös sähköisenä versiona ladattua esimerkiksi iPAD laitteisiin, Apple Store . Taitaa olla ensimmäisiä nukketalokirjoja sähköisessä muodossa, tosin jo siitä edellisesta on myös sähköinen versio olemassa "Pieni Nukketalokirja ".

Sähköisiä versioita saa myös Kindle lukulaitteisiin tilattua esimerkiksi täältä Amazon

Nämä kirjalliset harjoitukseni aloitin muutama vuosi sitten kirjoittamalla omaelämänkerrallisen kirjan "Näköradiomies".

Seuraavaksi jatkuukin sitten taas askartelu täysin rinnoin ja kunnolla levättynä, joten niistä sitten seuraavaksi.

Ei kommentteja: